17 Haziran 2010 Perşembe

BİLYAZ.COM 'da yönetici oldum:):)

           Arkadaşlar bildiğiniz üzere    bilyaz.com    adlı paylaşım sitesinde programlama  ile ilgili makaleler yazıyorum.
           Bundan 3 4 ay önce  internette gezinirken bu siteyi görmüştüm.Bizim okuldan bikaç arkadaşın adını da yazar listesinde görünce  çok hoşuma gitmişti ben de böyle bir şey yapabilirim diye düşündüm.Sitede "editör ol"  diye bir seçenek vardı şansımı denemek istedim. Ben de sitenizde yazmak istiyorum diye mail attım.Hemen geri dönüşte bulundular, yöneticisi ile msn de konuştum bana çok sıcak davrandı ve  beni yazar olarak eklediğini söyledi çok mutlu oldum.Sisteme girip yazı ekleyebilmem için de  bana kullanıcı adı ve şifre verdi.Çok heyecanlandım birkaç gün sonra ilk yazımı gönderdim,yazdığım yazının  böyle bir sitede yayınlanmış olması okadar hoşuma gitti ki...  Bu dönem boyunca  elimden geldiği kadar paylaşımda bulunmaya çalıştım.Okulda gördüğümüz  programlama  dillerine paralel programlama ile ilgili makaleler örnek kodlar yayınladım.Buarada sitenin kurucusu Tahir Mutlu ile  sürekli iletişim içinde  oldum,kendisi   bana sürekli yardımcı oldu.

          Bugün bana mail atmış Tahir Mutlu, paylaşımlarım ve çabam için beni tebrik ettiğini yazmış ve beni yönetici listesine eklediğini söylemiş.Çok mutlu oldum böyle güzel ve büyük bir sitede  yönetici olmak beni çok onurlandırdı.Artık yazar ekleme, yazıları güncelleme, yorumları kontrol etme gibi haklarada sahip olacakmışım..
          Son zamanlarda aldığım en güzel haberlerden,çok teşekkür ederim Tahir Hocam,herşey için.........................................
          Siteyi görüntülemek için      tıklayın.

DERYA GÜNDÜZ

3 yorum:

Serap Şen dedi ki...

Tebrik ederim canım.Senin adına çok mutlu oldum.Devamını dilerim.

DERYA GÜNDÜZ dedi ki...

tşk ederim canım:)

Ordan Burdan dedi ki...

teşekkürü hak eden sensin derya burada. Ben bir şey yapmadım. Sen çalıştın,sen hak ettin umarım ekip olarak bilyaz.com u daha iyi yerlere getiririz.

 
Facebook

Bizi takip edin!

ESOGÜ Bilişim GünleriESOGÜ Bilişim Günleri