16 Aralık 2009 Çarşamba

kısa bir ayrılıktan sonra tekrar beraberiz!!!

bi süre blogumdan ayrı kaldım.malum vizeler vardı(olmaz olsunlar:().böyle yazmışken okuyan arkadaşların aşağı yukarı bi fikri olmuştur maalesef bu kez sınavlarım çok kötü geçti ortalamanın altında olduğum yok ama ortalama civarında genelde notlar.
hiç ii olmadı bu bakalım finallerde topralarım umarım.en çok moralimi bozan discrete matematics oldu hocayı hiç sevmiyorum dersi de çok sıkıcı sanki biz matematik öğrencisiyiz hocanın öle bi yaklaşımı var ve dersi çok kasıyor gereksiz yere ya arkadaş benim okadar ayrıntılı bilmem gerekmiyor ki,benim branş dersim değil ama gel de hoca anlasın.birinci sınav ort. 21 çıktı en yüksek not da 50 idi güya ikinci sınavda 35i dengelemek için test yaptı ve kolay sordu(kendince).bu kez de ort 37 çıktı ben de ortalamaya yakın bi not aldım.ama aldığım son karara göre artık okul derslerini çok takmıcam gereksiz yere uğraştırıyorlar bizi ve kendimizi geliştirmemize engel oluyorlar yine sınav zamanları çalışırım ve notları yüksek tutmaya çalışırım ama branş derslerine yönelecem.
sınavların bittiği gün de liseden çok yakın arkadaşım kütahyada okuyan ferhat geldi.bikaç gün burda kaldı güzel vakit geçirdik beraber.
bu bikaç gün de yeni bi site keşfettim "cizgitagem.com" genelde donanım ile ilgili görsel eğitim videoları var baya kapsamlı onları seyretmeye başladım böylece donanım açığımı mühim derecede kapatabilirm.tavsiye ederim ilgili arkadaşlara.
bi de bugün klüp toplantısı yaptık(bbtk) toplantıda neler yapacağımızı konuştuk.okuldaki bi bil. labaratuarın sorumluluğu bize verildi aramızda paylaşım yaparak labda duracaz ben de per öğleden sonraları orda olacam.arkadaşlarımız bil başı çalışmalarını labaratuarda yürütebilecekler haftaiçi hergün açık olacak,çıktı alabilme şansları olacak ve tabi ki interneti de kullanabilecekler.ayrıca 21 aralık ptesi günü aselsan ve adtü teknokente gezi düzenleme hazırlıklarımız var.kesinleştiği zaman ben blogumdan da duyuru yaparım...
işte böle bu bikaç günm buşekilde geçiverdi.......

2 yorum:

Abdulvahap DEMİR dedi ki...

way sen bizim gonlumuzde her zaman ortalamanin kafadan 10 puan ustundesin. gerek yok ekstra calişmalarina :)

DERYA GÜNDÜZ dedi ki...

ax axxx o eskiden di be wap ben artık tembel bir öğrenci oldum:(

 
Facebook

Bizi takip edin!

ESOGÜ Bilişim GünleriESOGÜ Bilişim Günleri